• Home
  • Analiza Online Dosar Medical

Analiză Dosar Medical

Stim cat de mult conteaza fiecare clipa atunci cand cineva sufera. Dorim sa ajutam rapid orice persoana, indiferent de locul unde se afla, astfel incat sa putem identifica, pe cat posibil, pasii de urmat.

Prin urmare, daca doriti ca un medic neurochirurg din Spitalul Transilvania sa va analizeze dosarul medical, va rugam sa:

  1. Scanati si arhivati documentele medicale pe care doriti sa ni le trimiteti, alaturi de toate fisierele de imagini ale investigatiilor RMN/CT/ANGIOGRAF pe care le-ati efectuat.
  2. Achitati 200 de Ron in contul SC. CENTRUL MEDICAL TRANSILVANIA IBAN: RO41BTRL01301202R96659XX  deschis la Banca: BANCA TRANSILVANIA si la detalii plata va rugam sa treceti Analiza dosar medical
  3. Intrati pe www.wetransfer.com si incarcati documentele si dovada platii contravalorii analizei dosarului.
  4. Trimiteti fisierele la adresa de email [email protected]

SAU

Completati formularul de mai jos

Vezi politica de confidențialitate

CAPTCHA image

Ne ajută să filtrăm conținutul de tip spam.

ATENTIE!

Acest serviciu de analiza a documentelor medicale nu este o consultatie medicala, echipa medicala va cerceta cu atentie documentele si imaginile transmise de dumneavoastra si va emite o opinie strict legata de acestea. In cazul in care, in urma raspunsului echipei medicale din specialitatea de interes, doriti o programare la o consultatie in cadrul Spitalului Transilvania, va rugam sa sunati la numarul:

Opinia echipei medicale din specialitatea de interes o veti primi pe email in maxim 5 zile de la data primirii documentelor si a identificarii platii efectuate.