• Home
  • Radiologie și imagistică medicală

Radiologie și imagistică medicală

Medicii de la Spitalul Transilvania specializați în radiologie și imagistică medicală, mulți dintre ei cu o vastă experiență internațională, vă pot ajuta să diagnosticați și să tratați afecțiunea cu care vă confruntați.

 

Experții în radiologie și imagistică medicală ai Spitalului Transilvania au la dispoziție precizia celor mai moderne echipamente  RMN, CT, RX, Angiograf. În acest fel, pot diagnostica fiecare caz cât mai precis posibil și vă pot oferi îndrumările de care aveți nevoie pentru a trata afecțiunea cu care aveți de-a face.

 

Medicina modernă nu poate fi efectuată fără aportul crucial al informațiilor oferite de către investigațiile imagistice. Acestea stau la baza conduitei terapeutice prin stabilirea unui diagnostic de acuratete.

 

Nici o examinare imagistică nu poate fi interpretată corect fără ca imaginile obținute să fie integrate în contextul clinic al fiecărui pacient în parte. În acest sens, toate documentele medicale și examinările anterioare sunt extrem de importante pentru o apreciere competentă și corectă a patologiei fiecărui pacient în parte.

neurologie

Urgențe ambulanță

Aveți la dispoziție cele mai moderne ambulanțe din Cluj-Napoca pentru asistență medicală de urgență și transport medical asistat în regim privat.

Program

Luni – Vineri 08:00 – 20:00
Sâmbătă – 09:00 – 17:00
Duminică: Închis

Medici

Telefon programări: 0751 091 000

Acum, la Spitalul Transilvania poți accesa și analize de laborator decontate de CAS!

Program de recoltare:

Luni-Vineri, între orele 08:00 - 11:00

Programări telefonice între orele 11:00 -15:00 la nr. 0751 091 000

E-Mail: [email protected]

Puteți trimite biletul CAS și prin Whatsapp la numărul 0751 091 000