Compartiment Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă

Situat într-un mediu medical de încredere, Spitalul Transilvania aduce împreună excelența în serviciile de sănătate și o echipă de profesioniști dedicați, printre care se numără și specialiștii din compartimentul de chirurgie plastică.

Spitalul Transilvania pune accent pe oferirea unei experiențe medicale complete și personalizate, iar compartimentul de chirurgie plastică este parte integrantă a acestei filosofii. În cadrul acestui spațiu, pacienții beneficiază de standarde ridicate de calitate, atât în ceea ce privește procedurile chirurgicale, cât și în privința îngrijirii postoperatorii.

Aflat într-un cadru modern, dotat cu echipamente de ultimă generație, Spitalul Transilvania oferă un mediu sigur și confortabil pentru pacienții care doresc să exploreze opțiunile chirurgiei plastice. În plus, colaborarea strânsă dintre personalul medical și pacienți contribuie la construirea unei relații de încredere și comunicare deschisă.

Prin această asociere dintre compartimentul de chirurgie plastică și Spitalul Transilvania, pacienții au acces la o gamă diversificată de proceduri, beneficiind în același timp de profesionalismul și experiența unei instituții medicale recunoscute în domeniul sănătății.

Apelabil din orice rețea națională, fixă și mobilă.

Consultația de chirurgie plastică

Consultația de chirurgie plastică este o întâlnire inițială între pacient și chirurgul plastician, având drept scop evaluarea nevoilor, dorințelor și așteptărilor pacientului în ceea ce privește intervențiile chirurgicale. Această etapă este esențială pentru a stabili un plan de tratament personalizat și pentru a asigura o înțelegere clară între medic și pacient în ceea ce privește procedurile propuse.

În timpul consultației, chirurgul plastician va discuta cu pacientul despre motivele pentru care acesta dorește să recurgă la chirurgia plastică, așteptările realiste, istoricul medical al pacientului și orice aspecte importante legate de sănătate. De asemenea, medicul va evalua structura facială sau corporală a pacientului și va oferi informații detaliate despre procedurile potrivite în funcție de obiectivele acestuia.

Consultația de chirurgie plastică oferă, de asemenea, ocazia pacientului să adreseze întrebări, să discute potențialele riscuri și să înțeleagă mai bine procesul preoperatoriu și postoperatoriu. În unele cazuri, chirurgul poate utiliza tehnologii precum imagini simulate sau modele tridimensionale pentru a ilustra rezultatele posibile ale intervenției.

Este important ca pacientul să fie sincer în legătură cu așteptările sale și să primească informații clare și realiste de la chirurgul plastician. Consultația reprezintă, astfel, un pas crucial în procesul decizional al pacientului înainte de a opta pentru o intervenție chirurgicală estetică.

Consultația de chirurgie plastică este recomandată în diverse situații, în funcție de nevoile și dorințele individuale ale fiecărui pacient.

1. Dorința de îmbunătățire estetică: Dacă există particularități ale aspectului tău fizic pe care le-ai dori să le schimbi sau să le îmbunătățești, un consult de chirurgie plastică poate oferi informații despre opțiunile disponibile.

2. Corecția sechelelor post-traumatice sau după alte intervenții chirurgicale anterioare: Persoanele care au suferit traumatisme sau au avut intervenții chirurgicale anterioare pot consulta un chirurg plastician pentru a discuta despre opțiunile de corectare a aspectului afectat.

3. Anomaliile congenitale: Persoanele născute cu anomalii congenitale sau malformații pot consulta un chirurg plastician pentru a discuta despre intervenții corective și de îmbunătățire a aspectului.

4. Procesul de îmbătrânire: Cei care doresc să facă față semnelor îmbătrânirii, cum ar fi ridurile sau pierderea elasticității pielii, pot consulta un chirurg plastician pentru a explora opțiunile de rejuvenare facială sau corporală.

5. Probleme funcționale: În unele cazuri, intervențiile de chirurgie plastică pot fi recomandate pentru a corecta probleme funcționale, cum ar fi deviația de sept nazal sau operația de micșorare a sânilor pentru a ameliora durerile de spate.

Este important să alegi un chirurg plastician cu experiență și certificat, să discuți deschis așteptările și să te informezi cu privire la riscuri și beneficii înainte de a lua o decizie. Un consult de chirurgie plastică oferă oportunitatea de a obține răspunsuri personalizate la întrebările tale și de a înțelege mai bine ceea ce implică o intervenție chirurgicală estetică.

Medici

Photo Argentina Vidrascu

Dr. Argentina Vidrașcu

Dr. Argentina Vidrașcu

This Widget Just Use For Single Doctor Only! Contact Ne puteți contacta la oricare din numerele de telefon de mai jos. 0754 090 111 0364 884 884 Despre DR ARGENTINA VIDRAȘCU Medic…
Dr. Lavinia Florea

Dr. Florea Lavinia

Dr. Florea Lavinia

This Widget Just Use For Single Doctor Only! Contact Ne puteți contacta la oricare din numerele de telefon de mai jos. 0754 090 111 0364 884 884 Despre Dr. Lavinia-Iulia Florea Medic…

  Analize

  Pachet 1

  Descriere pachet
  40ron
  • Continut 1
  • Continut 2
  • Continut 3

  Pachet 1

  Descriere pachet
  40ron
  • Continut 1
  • Continut 2
  • Continut 3

  Telefon programări: 0751 091 000

  Acum, la Spitalul Transilvania poți accesa și analize de laborator decontate de CAS!

  Program de recoltare:

  Luni-Vineri, între orele 08:00 - 11:00

  Programări telefonice între orele 11:00 -15:00 la nr. 0751 091 000

  E-Mail: [email protected]

  Puteți trimite biletul CAS și prin Whatsapp la numărul 0751 091 000