Dr. Maria Bucur

Dr. Bucur Maria

Medic specialist neurolog

  Contact

  Ne puteți contacta la oricare din numerele de telefon de mai jos.

  Despre

  Dr. Maria Bucur, absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca a urmat stagiul de pregătire în specialitatea Neurologie în cadrul Spitalului Județean de Urgență Cluj-Napoca în perioada 2012-1016. Ca parte din formarea medicală continuă, practicantă de medicină bazată pe dovezi, Dr. Maria Bucur participă regulat la congrese și prezentări medicale, atât de neurolgie cât și din specialitățile conexe. Vasta experiență și-a dobândit-o atât prin consultații oferite pacienților din Cluj-Napoca cât și celor din județele limitrofe.

  Prin intermediul specialității de neurologie se evaluează starea de sănătate a pacienților , potențialul fizic și psihic de recuperare al pacienților precum și gradul de implicare în programe de reabilitare. Cefaleea    (durerea de cap), durerile la nivelul coloanei vertebrale (durerile de spate), vertijul (amețeala) și alte afecțiuni ale sistemului nervos (polineuropatii, paralizii, tulburări de vorbire, tulburări de memorie) pot fi evaluate în cadrul specialității de neurologie.

  Dr. Maria Bucur este membră a Societatii de Neurologie din România (SNR) și a Societății Române împotriva epilepsiei (SRIE).

  Telefon programări: 0751 091 000

  Acum, la Spitalul Transilvania poți accesa și analize de laborator decontate de CAS!

  Program de recoltare:

  Luni-Vineri, între orele 08:00 - 11:00

  Programări telefonice între orele 11:00 -15:00 la nr. 0751 091 000

  E-Mail: [email protected]

  Puteți trimite biletul CAS și prin Whatsapp la numărul 0751 091 000