Angiograf

In cadrul Spitalului Transilvania dispunem de Philips Azurion 7, o platforma de terapie ghidata prin imagini care permite medicilor sa ofere ingrijire superioara, sa efectueze cu usurinta si incredere proceduri, optimizand in acelasi timp productivitatea laboratorului.

Sistemul de angiografie biplan de ultima generatie, Azurion 7 B20/15, incorporeaza tehnologiile consacrate Philips, in ceea ce priveste calitatea imaginii, algoritmii de reducere a dozei de radiatie, modul de lucru si fiabilitatea sistemului. Azurion 7 B20/15 prezinta doi detectori digitali cu rezolutie inalta de achizitie, care, impreuna cu intregul lant imagistic al sistemului, asigura o calitate excelenta a imaginii atat in procedurile cardiace, cat si vasculare, cu precizie pentru diagnosticarea si tratarea pacientilor .

Sistemul este dotat cu tehnologia ClarityIQ, dezvoltata cu cea mai avansata tehnica de calcul, utilizeaza o tehnologie de varf de procesare a imaginilor. Aceasta este singura tehnologie de reducere a dozei a cãrei eficientã este doveditã clinic prin sute de articole din jurnale de specialitate cu impact mare, din intreaga lume medicalã. Printre avantajele principale ale acesteia mentionãm reducerea zgomotului si a artefactelor asupra structurilor si obiectelor in miscare, corectarea automata si in timp real a miscarii pacientului si a deplasarii accidentale a mesei, si algoritmi avansati de procesare a imaginilor ce asigura o reducere dovedita a dozei de radiatie de minim 60% in aplicatii cardiologice, respectiv 70% in restul aplicatiilor.

Mai mult, configuratia echipamentului prezintã o suitã complexã de instrumente interventionale avansate in domeniul cateterismului cardiac, angiografiei interventionale vasculare, neurologice si oncologice. Practic, sistemul este dotat cu toate aplicatiile clinice necesare asigurãrii unui diagnostic clinic corect, rapid si precis, cu minimul de dozã de radiatie pentru pacient si pentru personalul medical.

angiograf 2

Inovatia in tehnologie reprezinta un element esential in evolutia medicinei. Azurion SmartCT este noua platformã de sisteme de angiografie Philips, lansatã la finele anului 2020. Imbinand performanta tehnologica cu experienta clinica a numerosi specialisti, Philips Azurion ofera pacientilor si medicilor combinatia perfecta intre un act medical de inalta calitate si o eficienta operationala crescuta. Philips Azurion asigura o experienta intuitiva si precizie pentru diagnosticarea si tratarea pacientilor pentru care sunt necesare proceduri chirurgicale minim invazive cardiace, neurologice si vasculare. Azurion este pregãtit pentru viitor. Acesta incorporeazã cele mai noi tehnologii si trenduri in terapia minim invazivã, din punct de vedere al fluxului de lucru, al posibilitãtilor de integrare si, cel mai important, din punct de vedere al reducerii dozei de radiatie pentru pacient.

Din punct de vedere structural, tubul de raze X este cel mai puternic din piatã, asigurand o capacitate superioarã de rãcire a anodului si o capacitate de stocare a cãldurii generate in timpul procedurii de cãtre ansamblul tub RX. Acest lucru permite efectuarea in sigurantã a examinãrilor lungi de fluoroscopie, seriilor de cineangiografie si nu numai. Mai mult, tubul de raze X prezintã tehnologia cu grilã in comutare, ce reduce timpul de examinare si reduce considerabil doza de iradiere pentru pacienti.

Azurion introduce un nou concept pentru fluxul de lucru. Acesta integreazã solutii avansate de vizualizare, module de control noi si optimizate pentru o utilizare la fel de facilã ca a unui smartphone, tehnologii de lucru in paralel in camera de examinare si camera de control, precum si carduri digitale selectabile dintr-o singurã miscare, care contin setãri predefinite ale procedurii. Toate acestea au fost concepute pentru a ajuta comunicarea in echipa de medici, si pentru a creste eficienta procedurilor si a reduce complicatiile

Urgențe Ambulanță

Aveti la dispozitie cele mai moderne ambulante din Cluj-Napoca pentru asistenta medicala de urgenta si transport medical asistat in regim privat.

Program

Luni – Vineri: 08:00 – 20:00
Sâmbătă – Duminică: Închis

Telefon programări: 0751 091 000

Acum, la Spitalul Transilvania poți accesa și analize de laborator decontate de CAS!

Program de recoltare:

Luni-Vineri, între orele 08:00 - 11:00

Programări telefonice între orele 11:00 -15:00 la nr. 0751 091 000

E-Mail: [email protected]

Puteți trimite biletul CAS și prin Whatsapp la numărul 0751 091 000