Angiograf biplan

În cadrul Spitalului Transilvania dispunem de Philips Azurion 7, o platformă de terapie ghidată prin imagini care permite medicilor să ofere îngrijire superioară, să efectueze cu ușurință și încredere proceduri, optimizând în același timp productivitatea laboratorului.

Sistemul de angiografie biplan de ultimă generație, Azurion 7 B20/15, încorporează tehnologiile consacrate Philips, în ceea ce privește calitatea imaginii, algoritmii de reducere a dozei de radiație, modul de lucru și fiabilitatea sistemului. Azurion 7 B20/15 prezintă doi detectori digitali cu rezoluție înaltă de achiziție, care, împreună cu întregul lanț imagistic al sistemului asigură o calitate excelentă a imaginii, atât în procedurile cardiace, cât și vasculare, cu precizie pentru diagnosticarea și tratarea pacienților .

Sistemul este dotat cu tehnologia ClarityIQ, dezvoltată cu cea mai avansată tehnică de calcul, utilizează o tehnologie de varf de procesare a imaginilor. Aceasta este singura tehnologie de reducere a dozei de radiații a cãrei eficiență este doveditã clinic prin sute de articole din jurnale de specialitate cu impact mare, din întreaga lume medicalã. Printre avantajele principale ale acesteia menționãm reducerea zgomotului și a artefactelor asupra structurilor și obiectelor în mișcare, corectarea automată și în timp real a mișcării pacientului și a deplasării accidentale a mesei, și algoritmi avansați de procesare a imaginilor ce asigură o reducere dovedită a dozei de radiație de minim 60% în aplicații cardiologice, respectiv 70% in restul aplicațiilor.

Mai mult, configurația echipamentului prezintã o suitã complexã de instrumente intervenționale avansate în domeniul cateterismului cardiac, angiografiei intervenționale vasculare, neurologice și oncologice. Practic, sistemul este dotat cu toate aplicațiile clinice necesare asigurãrii unui diagnostic clinic corect, rapid și precis, cu minimul de dozã de radiație pentru pacient și pentru personalul medical.

angiograf 2

Inovația în tehnologie reprezintă un element esențial în evolutia medicinei. Azurion SmartCT este noua platformã de sisteme de angiografie Philips, lansatã la finele anului 2020. Îmbinând performanța tehnologică și experiența clinică a numeroși specialiști, Philips Azurion oferă pacienților și medicilor combinația perfectă între un act medical de înaltă calitate și o eficiență operațională crescută. Philips Azurion asigură o experiență intuitivă și precizie pentru diagnosticarea și tratarea pacienților pentru care sunt necesare proceduri chirurgicale minim invazive cardiace, neurologice și vasculare. Azurion este pregãtit pentru viitor. Acesta incorporeazã cele mai noi tehnologii și trenduri în terapia minim invazivã, din punct de vedere al fluxului de lucru, al posibilitãților de integrare și, cel mai important, din punct de vedere al reducerii dozei de radiație pentru pacient.

Din punct de vedere structural, tubul de raze X este cel mai puternic din piatã, asigurând o capacitate superioarã de rãcire a anodului si o capacitate de stocare a cãldurii generate în timpul procedurii de cãtre ansamblul tub RX. Acest lucru permite efectuarea în siguranțã a examinãrilor lungi de fluoroscopie, seriilor de cineangiografie și nu numai. Mai mult, tubul de raze X prezintã tehnologia cu grilã în comutare, ce reduce timpul de examinare și reduce considerabil doza de iradiere pentru pacienți.

Azurion introduce un nou concept pentru fluxul de lucru. Acesta integreazã soluții avansate de vizualizare, module de control noi și optimizate pentru o utilizare la fel de facilã ca a unui smartphone, tehnologii de lucru în paralel în camera de examinare și camera de control, precum și carduri digitale selectabile dintr-o singurã miscare, care conțin setãri predefinite ale procedurii. Toate acestea au fost concepute pentru a ajuta comunicarea în echipa de medici, și pentru a crește eficiența procedurilor și a reduce complicațiile.

Urgențe ambulanță

Aveți la dispoziție cele mai moderne ambulanțe din Cluj-Napoca pentru asistență medicală de urgență și transport medical asistat în regim privat.

Program

Luni – Vineri 08:00 – 20:00
Sâmbătă – 09:00 – 17:00
Duminică: Închis

Telefon programări: 0751 091 000

Acum, la Spitalul Transilvania poți accesa și analize de laborator decontate de CAS!

Program de recoltare:

Luni-Vineri, între orele 08:00 - 11:00

Programări telefonice între orele 11:00 -15:00 la nr. 0751 091 000

E-Mail: [email protected]

Puteți trimite biletul CAS și prin Whatsapp la numărul 0751 091 000