Chirurgie Vasculară

Chirurgia vasculară reprezintă o specialitate chirurgicală axată pe diagnosticul și tratamentul afecțiunilor sistemului vascular (arterial sau venos) și limfatic, cu excepția vaselor de sânge de la nivelul inimiii și al creierului. Adesea, în echipe multidisciplinare, medicul specializat în chirurgie vasculară va asista chirurgul generalist, pentru a trata traumatismele și pentru a ține sub control hemoragiile.

Pentru a stabili un diagnostic corect, medicul vascular poate recomanda realizarea unei ecografii Doppler, analize medicale sau, după caz, alte investigații imagistice. În funcție de rezultatele analizelor, acesta va stabili conduita terapeutică: tratament medicamentos sau intervenție chirurgicală

În timpul unei consult de chirurgie vasculară, medicul vă va pune întrebări despre istoricul dumneavoastră medical și, în funcție de simptomatologia fiecărui pacient, va recomanda realizarea unor alte investigații sau va indica un tratament/ cură chirugicală.

neurochirurgie 2

Urgențe Ambulanță

Aveti la dispozitie cele mai moderne ambulante din Cluj-Napoca pentru asistenta medicala de urgenta si transport medical asistat in regim privat.

Program

Luni – Vineri: 08:00 – 20:00
Sâmbătă – Duminică: Închis