Chirurgie Vasculară

Chirurgia vasculară reprezintă o specialitate chirurgicală axată pe diagnosticul și tratamentul afecțiunilor sistemului vascular (arterial sau venos) și limfatic, cu excepția vaselor de sânge de la nivelul inimiii și al creierului. Adesea, în echipe multidisciplinare, medicul specializat în chirurgie vasculară va asista chirurgul generalist, pentru a trata traumatismele și pentru a ține sub control hemoragiile.

Pentru a stabili un diagnostic corect, medicul vascular poate recomanda realizarea unei ecografii Doppler, analize medicale sau, după caz, alte investigații imagistice. În funcție de rezultatele analizelor, acesta va stabili conduita terapeutică: tratament medicamentos sau intervenție chirurgicală.

În timpul unei consult de chirurgie vasculară, medicul vă va pune întrebări despre istoricul dumneavoastră medical și, în funcție de simptomatologia fiecărui pacient, va recomanda realizarea unor alte investigații sau va indica un tratament/ cură chirugicală.

neurochirurgie 2

Urgențe ambulanță

Aveți la dispoziție cele mai moderne ambulanțe din Cluj-Napoca pentru asistență medicală de urgență și transport medical asistat în regim privat.

Program

Luni – Vineri 08:00 – 20:00
Sâmbătă – 09:00 – 17:00
Duminică: Închis

Telefon programări: 0751 091 000

Acum, la Spitalul Transilvania poți accesa și analize de laborator decontate de CAS!

Program de recoltare:

Luni-Vineri, între orele 08:00 - 11:00

Programări telefonice între orele 11:00 -15:00 la nr. 0751 091 000

E-Mail: [email protected]

Puteți trimite biletul CAS și prin Whatsapp la numărul 0751 091 000