Reabilitare Medicală

Reabilitarea medicală, ca specialitate medicală clinică, este o componentă esențială în drumul spre însănătoșire a multor pacienți. Scopul reabilitării medicale este de a reda capacitatea funcțională persoanelor care au suferit diverse leziuni fizice sau în cazul persoanelor cu dizabilități. Cel mai adesea, reabilitarea medicală vine în ajutorul pacienților cu afecțiuni reumatologice, ortopedice, neurologice, dar și în cazul afecțiunilor vasculare, cardiace ori digestive.

Reabilitarea medicală presupune oferirea unor servicii medicale integrative și extinderea cadrului îngrijirilor medicale, incluzând perioada de convalescență. Pentru o recuperare optimă, este esențială intervenția precoce, iar în cazul pacienților cronici devine necesară continuitatea sesiunilor de recuperare.

În cadrul unei consultații de reabilitare medicală, medicul vă va pune întrebări despre istoricul dumneavoastră medical și, în funcție de simptomatologia fiecărui pacient, va recomanda realizarea unor alte investigații sau stabili, de comun acord cu pacientul, un plan de recuperare medicală.

reabilitare medicala

Urgențe Ambulanță

Aveti la dispozitie cele mai moderne ambulante din Cluj-Napoca pentru asistenta medicala de urgenta si transport medical asistat in regim privat.

Program

Luni – Vineri: 08:00 – 20:00
Sâmbătă – Duminică: Închis