Reabilitare Medicală

Reabilitarea medicală, ca specialitate medicală clinică, este o componentă esențială în drumul spre însănătoșire a multor pacienți. Scopul reabilitării medicale este de a reda capacitatea funcțională persoanelor care au suferit diverse leziuni fizice sau în cazul persoanelor cu dizabilități. Cel mai adesea, reabilitarea medicală vine în ajutorul pacienților cu afecțiuni reumatologice, ortopedice, neurologice, dar și în cazul afecțiunilor vasculare, cardiace ori digestive sau respiratorii.

Reabilitarea medicală presupune oferirea unor servicii medicale integrative și extinderea cadrului îngrijirilor medicale, incluzând perioada de convalescență. Pentru o recuperare optimă, este esențială intervenția precoce, iar în cazul pacienților cronici devine necesară continuitatea sesiunilor de recuperare.

În cadrul unei consultații de reabilitare medicală, medicul vă va adresa întrebări despre istoricul dumneavoastră medical și, în funcție de simptomatologia fiecărui pacient, va recomanda realizarea unor alte investigații sau va stabili, de comun acord cu pacientul, un plan de recuperare medicală.

reabilitare medicala

Urgențe ambulanță

Aveți la dispoziție cele mai moderne ambulanțe din Cluj-Napoca pentru asistență medicală de urgență și transport medical asistat în regim privat.

Program

Luni – Vineri 08:00 – 20:00
Sâmbătă – 09:00 – 17:00
Duminică: Închis

Medici

Telefon programări: 0751 091 000

Acum, la Spitalul Transilvania poți accesa și analize de laborator decontate de CAS!

Program de recoltare:

Luni-Vineri, între orele 08:00 - 11:00

Programări telefonice între orele 11:00 -15:00 la nr. 0751 091 000

E-Mail: [email protected]

Puteți trimite biletul CAS și prin Whatsapp la numărul 0751 091 000