20231207 124924 01

Redescoperirea feminității – Augmentarea mamară cu implanturi de silicon – Dr. Raluca Sobec – Medic primar Chirurgie plastică, estetică, microchirurgie reconstructivă – Doctor în medicină

Redescoperirea feminității – Augmentarea mamară cu implanturi de silicon

 

Dr. Raluca Sobec – Medic primar Chirurgie plastică, estetică, microchirurgie reconstructivă – Doctor în medicină

 

În lumea modernă a chirurgiei estetice, implantul mamar a devenit o opțiune populară pentru femeile care doresc să-și schimbe dimensiunea sau forma sânilor. Intervenția de augmentare mamară  oferă nu doar o transformare fizică, ci are un impact pozitiv asupra stimei de sine și asupra modului în care se percep pe plan emoțional.

 

Când este necesar un implant mamar?

Decizia de a opta pentru un implant mamar este personală și depinde de dorințele individuale ale fiecărei femei. Motivele pot varia, iar unele femei pot opta pentru implante mamare pentru a-și satisface propriile dorințe și obiective legate de corpul lor.

 

  1. Aspect estetic: Unele femei optează pentru augmentarea sânilor pentru a îmbunătăți aspectul lor estetic și pentru a-și oferi un plus de volum bustului.
  2. Reconturarea regiunii mamare după sarcină și alăptare: Femeile pot alege această intervenție chirurgicală pentru a restabili forma și volumul sânilor după perioade precum sarcina și alăptarea.
  3. Corectarea asimetriei: Unele femei pot dori augmentarea sânilor pentru a corecta asimetriile prezente la nivelul sânilor.
  4. Reconstrucția mamară: Implanturile mamare joacă un rol crucial în reconstrucția sânului după o mastectomie. Aceste proceduri oferă femeilor care au suferit o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea sânului posibilitatea de a-și recăpăta forma și volumul sânilor. Reconstrucția cu implant mamar poate contribui semnificativ la restabilirea încrederii și calității vieții celor care au trecut prin această experiență dificilă, oferindu-le opțiuni personalizate pentru refacerea aspectului fizic și emoțional.
  5. Impactul psihologic pozitiv: Pentru unele persoane, o intervenție de augmentare a sânilor poate avea un impact pozitiv asupra stimei și pot influența în mod substanțial percepția propriei feminități.

 

Augmentarea mamară nu este doar o procedură chirurgicală, ci și o formă de artă care vizează îmbunătățirea aspectului bustului. Prin colaborarea strânsă cu un chirurg plastician experimentat și înțelegerea profundă a obiectivelor fiecărei paciente, putem crea rezultate care să se ridice la  așteptările pacientelor noastre.

silicon breast implants featured

 

20231207 122747 01 scaled

Telefon programări: 0751 091 000

Acum, la Spitalul Transilvania poți accesa și analize de laborator decontate de CAS!

Program de recoltare:

Luni-Vineri, între orele 08:00 - 11:00

Programări telefonice între orele 11:00 -15:00 la nr. 0751 091 000

E-Mail: [email protected]

Puteți trimite biletul CAS și prin Whatsapp la numărul 0751 091 000