Contact

Ne puteți contacta la oricare din numerele de telefon de mai jos.

Despre

Dr. Cristian Mihalea este medic primar în specializarea radiologie și imagistică medicală.

A absolvit  in  2006  Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara. Intre 2007 si 2011 a efectuat primii 4 ani de rezidențiat in cadrul SCJUPB Timișoara iar începând cu 2011 este medic in cadrul unei echipe de neuroradiologie intervențională recunoscuta la nivel internațional condusa de Pr. Jacques Moret si Pr. Laurent Spelle in perioada 2011-2015 la spitalul universitar, CHU Beaujon, Paris iar din 2015 pana in prezent la spitalul universitar CHU Bicetre, Paris,Franta. 

Începând cu 2017 este medic primar (practicien hospitalier ) participând  atât la tratamentul neuro-endovascular al anevrismelor cerebrale, malformațiilor si fistulelor arterio-venoase cerebrale precum si trainingul medicilor străini aflați in stagii de pregătire in cadrul serviciului NEURI, CHU Bicetre. 

La nivel național a contribuit la începerea activității de neuroradiologie intervențională in cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgenta „Pius Brinzeu” – prima trombectomie mecanica cu „stent-retriver” din Romania fiind efectuata in aprilie 2014 in aceasta unitate. Implantul de dispozitiv intrasacular (WEB/Microvention) pentru tratamentul anevrismul cerebral precum si tratamentul fistulei-durale cerebrale prin dublu abord vascular: venos si arterial sunt proceduri realizate in premiera națională in cadrul unor intervenții conduse de Dr. Cristian Mihalea in 2018 respectiv 2015. 

Expertiza dobândită in ultimii 12 ani in cadrul unei echipe internaționale recunoscute la nivel mondial, dotarea tehnica de excepție din cadrul Spitalului Transilvania (Angiograful Azurion Bi-plan), precum si back-up ul neurochirurgical oferit de echipa Pr. Stefan Florian sunt principalul argument in favoarea tratamentului minim-invaziv neuro-endovascular al patologilor vasculare cerebrale complexe alături de o echipa formata din medicii : Dr. Cătălin Juratu, Dr. Dan Sorin Mihoc si Dr. Adrian Popica. Cu cat complexitatea cazurilor efectuate este mai mare cu atât nevoia ca echipa operatorie sa fie formata din 2 sau 3 membri cu experiență si expertiza apropiate este mai mare iar acesta este un factor primordial in reușita unei intervenții de acest tip precum si in diminuarea riscurilor intra-operatorii.

Membru al:

  1. Societății de Neuroradiologie si Radiologie Intervențională din Romania
  2. Societății de Radiologie si Imagistica Medicala din Romania
  3. Societății Europene de Radiologie
  4. Societății Franceze de Radiologie
  5. CIRSE – Cardiovascular and Interventional Radiological Society of Europe
  6. ESMINT – European Society of Minimally Invasive Neurological Therapy

Telefon programări: 0751 091 000

Acum, la Spitalul Transilvania poți accesa și analize de laborator decontate de CAS!

Program de recoltare:

Luni-Vineri, între orele 08:00 - 11:00

Programări telefonice între orele 11:00 -15:00 la nr. 0751 091 000

E-Mail: [email protected]

Puteți trimite biletul CAS și prin Whatsapp la numărul 0751 091 000