• Home
  • Portal Pacienți

Portal Pacienți

La Spitalul Transilvania, reperul tău în sănătate, depunem toate eforturile pentru ca șederea ta la noi să fie cat mai placută și cu rezultate curative de excepție.

Pentru ca acest lucru să fie posibil, te rugăm sa parcurgi cu atenție ghidul de internare și să te comformezi regulilor de conduită menționate mai jos.

Este foarte important să știi ca vom fi atenți la nevoile tale de îngrijire și tratament medical fără a face nicio discriminare legată de sex, religie, etnice, rasă sau vârstă, menținând tot timpul un mediu plăcut, demn și cu respect maxim față de orice ființă umană.

Apelabil din orice rețea națională, fixă și mobilă.

INTERNAREA

Pentru a putea să te internezi în cadrul Spitalului Transilvania, va trebui să ai o programare și un acord de internare prealabil.

OBIECTE PERSONALE

Te rugăm să ai la tine câteva articole de îmbrăcăminte și pentru igiena personală Pijamale / cămașă de noapte, halat, papuci; O trusă de igienă personală care sa conțină pastă și periuță de dinți, pieptene, aparat și pastă de ras, prosop etc); Un set compus din cană, lingură, furculiță; Orice medicamentație recomandată de medicul curant și care a fost, în prealabil, aprobată în cadrul acordului de internare.

DIETA ALIMENTARĂ

Medicul tău curant va stabili regimul alimentar personal, de care vei beneficia pe toată durata internării în cadrul Spitalului Transilvania. Te rugăm să nu aduci alimente din exteriorul spitalului și să ne comunici transparent orice nevoi speciale ai legate de alimentatțe.

SIGURANȚA PERSONALĂ

Te asigurăm că Spitalul Transilvania deține autorizație ISU însă, în cazul puțin probabil al izbucnirii unui incendiu sau declanșarea oricărui eveniment cu potențial de pericol, te rugăm să urmezi cu strictețe indicațiile personalului medico-sanitar.

DOCUMENTE PERSONALE

Va fi necesar să ai cu tine următoarele documente: Biletul sau recomandarea de internare; Documentația medicală anterioară care se referă la motivul pentru care te internezi în cadrul Spitalului Transilvania; Cartea de identitate sau Pasaportul personal; Cardul de sănătate.

ECHIPA MEDICALĂ

Pe tot parcursul internării în cadrul Spitalului Transilvania îți va fi alături o echipă formată din: Medicul curant Asistenta medicală de salon Asistenta medicală șefă Infirmier Te rugăm să constientizezi că ne aflăm într-un spital și că trebuie să menținem un climat civilizat și liniștit, atât prin comportamentul personal cât și prin interacțiunea cu ceilalți pacienți și personalul medical. Te încurajăm să folosești căști atunci când folosești telefonul mobil personal pentru entertainment sau convorbiri și să nu exagerezi cu volumul televizorului din salon.

INFORMAȚIILE MEDICALE

Toate informațiile tale medicale strânse pe parcursul internării în cadrul Spitalului Transilvania sunt în dosarul tău medical. Ai permanent dreptul de al consulta personal sau împreună cu medicul curant.

Telefon programări: 0751 091 000

Acum, la Spitalul Transilvania poți accesa și analize de laborator decontate de CAS!

Program de recoltare:

Luni-Vineri, între orele 08:00 - 11:00

Programări telefonice între orele 11:00 -15:00 la nr. 0751 091 000

E-Mail: [email protected]

Puteți trimite biletul CAS și prin Whatsapp la numărul 0751 091 000