• Home
  • Despre Internare

Despre Internare

La Spitalul Transilvania, reperul tau in sanatate, depunem toate eforturile pentru ca sederea ta la noi sa fie cat mai placuta si cu rezultate curative de exceptie.

Pentru ca acest lucru sa fie posibil, te rugam sa parcurgi cu atentie ghidul de internare si sa te comformezi regulilor de conduita mentionate mai jos.

Este foarte important sa stii ca vom fi atenti la nevoile tale de ingrijire si tratament medical fara a face nicio discriminare legata de sex, religie, etnice, rasa sau varsta, mentinand tot timpul un mediu placut, demn si cu respect maxim fata de orice fiinta umana.

313 2134
DESPRE INTERNARE 1

INTERNAREA


Pentru a putea sa te internezi in cadrul Spitalului Transilvania, va trebuie sa ai o programare si un acord de internare prealabil.

DOCUMENTE PERSONALE


Va fi necesar sa ai cu tine urmatoarele documente:

Biletul sau recomandarea de internare;
Documentatia medicala anterioara care se refera la motivul pentru care te internezi in cadrul Spitalului Transilvania;
Cartea de identitate sau Pasaportul personal;
Cardul de sanatate

Apelabil din orice rețea națională, fixă și mobilă.

OBIECTE PERSONALE


Te rugam sa ai la tine cateva articole de imbracaminte si pentru igiena personala

Pijamale / camasa de noapte, halat, papuci;
O trusa de igiena personala care sa contina pasta si periuta de dinti, pieptene, aparat si pasta de ras, prosop etc);
Un set compus din cana, lingura, furculita;
Orice medicamentatie recomandata de medicul curant si care a fost, in prealabil, aprobata in cadrul acordului de internare

313 2131

ECHIPA MEDICALA


Pe tot parcursul internarii in cadrul Spitalului Transilvania iti va fi alaturi o echipa formata din:

Medicul curant
Asistenta medicala de salon
Asistenta medicala sefa
Infirmier

Te rugam sa constientizezi ca ne aflam intr-un spital si ca trebuie sa mentinem un climat civilizat si linistit, atat prin comportamentul personal cat si prin interactiunea cu ceilalti pacienti si personalul medical. Te incurajam sa folosesti casti atunci cand folosesti telefonul mobil personal pentru entertainment sau convorbiri si sa nu exagerezi cu volumul tetevizorului din salon.

DESPRE INTERNARE 2
dieta

Dieta alimentară

Medicul tau curant va stabili regimul alimentar personal, de care vei beneficia pe toata durata internarii in cadrul Spitalului Transilvania. Te rugam sa nu aduci alimente din exteriorul spitalului si sa ne comunici transparent orice nevoi speciale ai legate de alimentatie.

informatii medicale

INFORMATIILE MEDICALE

Toate informatiile tale medicale stranse pe parcursul internarii in cadrul Spitalului Transilvania sunt in dosarul tau medical. Ai permanent dreptul de a-l consulta personal sau impreuna cu medicul curant.

siguranta

SIGURANTA PERSONALA

Te asiguram ca Spitalul Transilvania detine autorizatie ISU insa, in cazul putin probabil al izbucnirii unui incendiu sau declansarea oricarui eveniment cu potential de pericol, te rugam sa urmezi cu strictete indicatiile personalului medico-sanitar.