Dr. Adela Golea

Dr. Golea Adela

Conf. Univ. Doctor

Medic primar medicină de urgență

  Contact

  Ne puteți contacta la oricare din numerele de telefon de mai jos.

  Despre

  Conf. univ. dr. Adela Golea, medic primar medicină de urgență, competență ecografie generală, ecocardiografie, management de proiect, managementul serviciilor de sănătate, auditor clinic, instructor acreditat ERC pentru ALS, ETC, EPALS.

  • experiență în activitatea de urgență prespitalicească și spitalicească de peste 25 de ani, cu orientare interdisciplinară în integrarea ultrasonografiei și a utilizării examinărilor de tip point of care în managementul de caz în urgență; organizator de workshopuri, cursuri și conferințe cu specific de urgență și ultrasonografie aplicată în urgență și stări critice; activitate didactică și de cercetare pentru promovarea, dezvoltarea și creșterea vizibilității asistenței medicale de urgență la nivel național și internațional.

  • absolventă a Universității de Medicină și Farmacie Cluj, doctorat în medicină, absolventă a cursului de psihopedagogie pentru profesori a Universității Babeș Bolyai Cluj.

  • organizator al Congresului Interdisciplinar de Medicină de Urgență (din 2014-prezent), participant activ la Congresul European de Medicină de Urgență, Conferința Societății Române de Ultrasonografie în Medicină și Biologie.

  Telefon programări: 0751 091 000

  Acum, la Spitalul Transilvania poți accesa și analize de laborator decontate de CAS!

  Program de recoltare:

  Luni-Vineri, între orele 08:00 - 11:00

  Programări telefonice între orele 11:00 -15:00 la nr. 0751 091 000

  E-Mail: [email protected]

  Puteți trimite biletul CAS și prin Whatsapp la numărul 0751 091 000